Тежка техника и бойни самолети няма да бъдат изпращани на Украйна. Това

...
Тежка техника и бойни самолети няма да бъдат изпращани на Украйна. Това
Коментари Харесай

Няма да пращаме самолети и тежка техника на Украйна

Тежка техника и бойни самолети няма да бъдат изпращани на Украйна. Това съобщи някогашният шеф на защитата и някогашен народен представител от ГЕРБ ген. Константин Попов пред bTV по тематиката, повдигната през вчерашния ден с обява на " Блумбърг "  за даване на Украйна на български самолети.

Той изясни, че всички самолети Су-25 са на летище " Безмер ". Според него най-различните спекулации се пораждат от това, че класифицирахме информацията какво ще предоставяме на Украйна. Министерството на защитата и Министерският съвет би трябвало в най-общ тип да осведомят, настоя ген. Попов. Су-25 може да понесе доста вреди, носи положително въоръжение, задоволително доста и елементарен за пилотиране.

По думите му държавното управление би трябвало да вземе консервативно решение как и с какво да подкрепи Украйна, без да ощетява българската войска. По време на по този начин наречените прегледи и проекти за понижаване на въоръжените и числеността на армията ни много от самолетите били продадени - при започване на 2000-та година на частни компании, разясни той.

Ген. Попов прикани служебното държавно управление да каже каква е общата рамка и какви са желанията за в бъдеще. Всичко, което може да се употребява във войната на Русия против Украйна, е належащо на украинския народ. В България има анализатори, които споделят, че политическия хайлайф от ден на ден губи доверие, а това, което виждаме, е, че все по-трудно водачите се оправят с актуалната обстановка.

Когато ръководещите не могат, а управлявалите не желаят, може да възникне сериозна революционна обстановка, посочи ген. Константин Попов.

Войната в Украйна се трансформира в безсилие и заличаване, уточни някогашният шеф на защитата, съгласно който всичко това няма по какъв начин да донесе успеха на Кремъл. Тази неверна тактика и война реализира следния резултат - колкото по-дълго режимът на Путин е в Кремъл, толкоз повече Европа и НАТО ще бъдат и в Украйна, и в България, акцентира ген. Попов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР